lørdag 22. januar 2011

Loft stua!

Tenkte jeg skulle presangtere ett og ett rom i huset vårt, og da velger jeg å begynne med loft stuen. Da vi bygde huset var tanken bak dette rommet at vi skulle kunne slappe av her oppe. Utsikten er flott sommer som vinter, og vi ville kunne sitte her og kose oss.
Fargevalg: Både meg og Kjetil er veldig gla i blått, og jeg som da jobbet i malingsavdelingen på  Byggeriet kunne raskt bestemme meg for at dette rommet skulle bli blått. (Mer om vårt andre blå rom kommer i ett senere innlegg.) Og ja, jeg må si meg veldig fornøyd. Den blå fargen fungerer veldig bra her oppe, og det er en veldig rolig og avslappende farge. Taket er beiset hvitt istedenfor å bli malt for å beholde den rustikke følelsen. Samtidig med å kunne slappe av, ville vi ha en plass hvor gjester kunne sove da vi kun har to andre soverom her i huset : vårt og Ola sitt. Da det var bestemt måtte vi jo altså finne en sovesofa. Lettere sagt enn gjort! Jeg ville ikke ha en sånn grell standar hard sove sofa som ikke kom til å passe inn. Og jeg ville den skulle være rød! Ja, da kan du tru - denne jakten var ikke lett , men faktisk ble den ikke så lang! Og mange som ikke har sett rommet, men som hører fargekombinasjonen min - de grøsser! Hehe, jeg klandrer de ikke. Da jeg så sofaen ble jeg forelsket! Du får dømme selv.. ;)
Interiøret: Hvitt, hvitt og hvitt! Det var mine første tanker, men etterhvert ble det fylt litt opp av gamle gjenstander som er blå, og en gammel ryggsekk som er brun/grønn. Det var uaktuelt å ikke henge den opp - så den får bare skjære litt. Lirr rødt er også blandet inn, for å kunne matche sofaen litt. Ku skunnet på gulvet er det Kjetil som har valgt ut, kanskje ikke mitt førstevalg , men det ble der eller kjøkkengulvet! Så ja , bedøm selv.. Hehe.. Gulvet er mørkt, noe jeg angrer veldig på , men det vil bli byttet da ungene har blitt større , vi bruker ikke penger på det nå. Mye annet som trenger å bli prioritert da! TV`en er det siste nye her oppe, og vi hadde ikke tv benk da vi fikk den i hus, vi kommer til å flytte tven ned på ett lavere tv bord, og sette kommoden tilbake der den sto : borte ved gyngestolen.


Min berømte røde sovesofa, med sjeselong.
Den blir stor når man slår den ut, og er god å ligge på.
Tv`en står litt malplasert , men nytt tv bord ankommer snart!
 Leggmerke til at jeg elsker engler!
Og sjarmen med at panelen sprekker! Plater? Nei takk !
Her er vår lille Pc krok, rett ved siden av vår flotte ovn.

Da var loft stuen presentert, og jeg er veldig nyskjerrig på å høre hva dere mener!! Hva syntes dere om fargen , og hva med den røde sofaen? Er det noe dere kunne funnet på å hatt? Og har dere noen gode ideer til forandring av møbler og interiør? 
Ha en strålende kveld!

2 kommentarer:

  1. så flott :D
    JA, når jeg leste du ville ha en rød sofa på blått rom.. ja :P trenger jeg si mer :P hehe

    men det var utrolig flott!! :D
    Du er urolig flink med interiør :)

    Gleder meg til å se resten av romma bli presentert :)

    SvarSlett